середу, 3 лютого 2010 р.

Реальний доказ проти гомеопатії

Ось підписаний на Мембрану і попалася статейка, від якої настрій дуже покращився. Поставлю тут запис, щоб був...

4 коментарі:

OdisseyRV сказав...

Так само там і з Біблії і християнства насміхаються, не знаючи в чому суть, критикують те, що за їхніми уявленнями сказав опонент і т.д.

А взагалі щодо гомеопатії та її дієвості можна почитати і порівняти статистику вилікованих аллопатами та гомеопатами. Також можна деяких людей в церкві попитати, чи був ефект від гомеопатії (причому на немовля! - тобто ніякого нфекту плацебо)

Ivan сказав...

Ви дочитали статтю до кінця? Як щодо "інформації" в воді, яку вона отримала на всьому своєму шляху від стічних вод до гомеопата? Нісенітниця!
Крім ефекту плацебо, є ще ефект віри. Але як на мене, краще хворіти, аніж користуватися сумнівного духовного походження, знахарськими, засобами. Як відомо, сатана вміє дуже майстерно підробляти чудеса.
Ключ гомеопатії -- це віра в "ніщо", в якусь інформацію закладену в воду. Чи не краще замість віри в "ніщо", вірити в Творця!

OdisseyRV сказав...

Дочитав. Мембрана не той сайт, який є авторитетним, а уявлення людей про гомеопатію не відповідають дійсності, в тому числі і нісенітниця про інформацію і т.д.
Прочитайте ту, що таке гомеопатія: http://www.1796kotok.com/homeopathy/essence/sharp.htm

До речі, класична гомеопатія - це не те, що продається в усіляких аптеках і рекомендується усім. Це якраз псевдогомеопатія, яку гомеопати критикують.

"Ключ гомеопатії -- це віра в "ніщо""
Читайте уважно, що я написав: Також можна деяких людей в церкві попитати, чи був ефект від гомеопатії (причому на немовля! - тобто ніякого ефекту плацебо).
Це в церкві "Благодать" мається на увазі.

Отож, замість того, щоб критикувати те, що не розумієш, краще спробувати трохи розібратися, тоді стане відомо, що засновник гомеопатії Ганеман був віруючим. Ось стаття відомого віруючого вченого про це: http://www.creationism.org/crimea/text/131.htm

-- Андрій
PS. Можеш писати мені на пошту, а не тут. І не звертайся на Ви. ;-)

Ivan сказав...

А я розбирався досить ретельно в цьому запитанні, читав праці самого засновника. А те, що віруючі користуються цією гидотою, лише більше підтверджує риторичне запитання Христа "Та Син Людський, як прийде, чи Він на землі знайде віру?..."(Лук.18:8)
Так само віруюча молодь зара захоплюється музикою нью-ейдж, йогою і т.д.