середу, 25 січня 2012 р.

Ще про XFCE

Кілька обіцяних знімків екрану XFCE змімікрованого під Gnome 2.
До речі, на другому і далі знімку крайня права кнопочка на верхній панелі зі стрілочкою -- то кнопка запуску xfwm4, бо чомусь після чергового включення компа він не завантажився і вікна були без заголовків, що абсолютно незучно. Хоча то було всього раз.
Також поназначав звичні швидкі клавіші: Ctrl+Alt+c -- гномівський калькулятор, на Ctrl+Alt+Del -- гномівський "Системний монітор", бо XFCE-шний -- то якась пародія,  на Ctrl+Alt+d почеплено запуск гномівської "Дискової утиліти", бо чомусь в XFCE не має (або я не знайшов) способу безпечного вимкнення зйомних дисків (флєшок). Жаль, що Nautilus по людськи не запускається, а заліплює ще й робочий стіл, інакше і його використовували б замість Thunar, але й він -- може бути.





5 коментарів:

зеленКава сказав...

>>>почеплено запуск гномівської "Дискової утиліти", бо чомусь в XFCE не має (або я не знайшов) способу безпечного вимкнення зйомних дисків (флєшок).<<<
У Thunar правою клавішею миші зліва, де список закладок і підмонтованих пристороїв. Можна ще аплет Places

зеленКава сказав...

аплет Places вже є, тоді у ньому на іконці флешки правою клавішею

Ivan сказав...

Там є "відмонтувати", а не "безпечне відключення", як в ґномі.

зеленКава сказав...

тю, це те ж саме… воно не відмонтується, поки всякі І/О операції на пристрої не завершаться, і ще вигульки висовує і повідомляє, що робиться.

Ivan сказав...

А от і не зовсім те. То відмонтовується файлова система, а сам пристрій залишається бути підключеним в системі. А та операція, що я кажу, електрично відмикає. Хоча, може, воно ні на що не впливає, але так спокійніше...